Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca juga aquesta setmana contra el Prat i el Tona continuant amb la pretemporada

Aquest dimecres juguen contra el Prat, i dissabte contra el Tona per continua creixent i millorant conceptes del sistema que vol implementar Ivan Moreno.

La pretemporada serveix per anar polint detalls i preparar els equips per afrontar l’inici de la temporada amb les millors garanties. El Futbol Club Vilafranca ha disputat darrerament diversos partits, el darrer contra el Nàstic el passat cap de setmana que es va saldar amb una derrota per 2-0. Ivan Moreno, entrenador dels vilafranquins es mostrava però satisfet de la resposta dels jugadors sobre tot en la segona part on considera que van plantar cara a un rival de categoria superior.

Aquests propers dies s’han programat més partits de pretemporada. Dissabte s’ha confirmat que s’enfrontaran al Tona, però abans aquest dimecres juguen novament contra un rival de categoria superior, com és el Prat. Moreno considera que és una oportunitat més per continuar creixent.

Moreno remarca que aquest esperit de millora i treball s’ha de mantenir durant tot l’any.

La propera setmana el Futbol Club Vilafranca té dos compromisos més, en aquets cas jugant fora de casa. El dissabte 20 es desplacen a Horta i el diumenge 21 a Badalona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: