Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El projectes d’urbanitzció al centre i el carrer Comerç continuen avançant

Diversos treballs en carrers de la vila s’allargaran en les properes setmanes i mesos

A banda dels treballs que ja s’han iniciat aquesta setmana a la Rambla de la Girada, aquests dies també entren en una nova fase els treballs que s’estan fent per exemple al carrer Banys, i que afectaran la cruïlla amb els carrers Sant Jaume i Beneficència. Els treballs s’allargaran un mes aproximadament i per aquest motiu quedaran tallats trams dels carrers Sant Jaume, concretament entre Banys i Antoni Mestres Jané; i Beneficència, entre Peguera i Sant Jaume; que temporalment seran carrers sense sortida. En aquests trams es permetrà el doble sentit de circulació per accedir als pàrquings privats mentre durin les obres.

Finalment, també des de dimarts i amb un termini d’uns 7 dies aproximadament, està tallat al trànsit les 24 hores del dia el carrer de Sant Julià, entre Joan XXIII i Sant Fèlix, amb motiu de la renovació total de la xarxa de clavegueram. Pel que fa a l’altre tram del mateix carrer, entre els carrers Oriol i Sant Fèlix, continuarà tallat però únicament en horari de 8 del matí a 6 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: