Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Futsal Sant Fèlix agafa les regnes del Rugby Vilafranca, entitat dissolta durant l’estiu

L’entitat de futbol sala de Vilafranca enceta una nova etapa amb aquesta nova secció. En aquesta nova etapa, centrada en el rugbi formatiu, només competiran equips de base fins la categoria sots-18.

El passat mes d’abril el sènior del Rugby Club Vilafranca es proclamava campió de la Divisió d’Honor Catalana, i setmanes després es certificava l’ascens a la Divisió d’Honor B estatal, segona categoria a nivell de tot Espanya. Ara, d’això només quedarà el record.

El club de rugbi vilafranquí va anunciar la seva dissolució al llarg d’aquest estiu posant fi a una aventura que es va iniciar a principis del 2020.

El rugbi a la Vila ara canvia de mans i de nom: sota el paraigües del Club Futsal Sant Fèlix, a partir d’aquest mes d’agost es posa en marxa el Rugbi Sant Fèlix Vilafranca. Un projecte de perfil més baix que l’anterior, centrat sobretot, en la formació i desenvolupament d’equips de base, amb la voluntat d’absorbir la totalitat d’infants que formaven part de l’anterior club.

El club també es marca l’objectiu de formar nous entrenadors. Comença un període de molta feina per la nova direcció.

Un dels objectius de l’entitat es promocionar l’esport a tota la comarca i poder organitzar un torneig de base intermunicipal.

A partir d’aquesta temporada el Sant Fèlix dona un pas més com a club poliesportiu, i no es tanquen les portes a oferir més seccions en el futur. Pel que fa al futbol sala, enguany es dona un salt de qualitat: l’equip jugarà els seus partits al Pavelló d’Hoquei de Vilafranca, deixant enrere la pista del Pavelló Firal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: