Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aura Gumà presenta una original estampa de Sant Fèlix

L’artista ha dibuixat Sant Fèlix amb rotuladors i bolígrafs negres, amb llàmines de pa d’or i amb rajoles hidràuliques de fons i amb una nota de color de la mà de diferents Tamagotchis

Avui dimecres s’ha presentat, finalment al vinseum per les elevades temperatures en comptes de davant la basílica de Santa Maria, l’estampa de Sant Fèlix de la Festa Major de Vilafranca d’enguany, obra d’Aura Gumà Saumell, alter ego de l’artista riudebitllenca @xuquin, qui ja va representar Sant Fèlix en un mural a la plaça de Santa Maria durant la processó il.lustrada de fa dos anys.

En l’estampa, Xuquin recupera la seva essència, amb un Sant Fèlix dibuixat amb rotuladors i bolígrafs negres, amb làmines de pa d’or enganxades a una fusta i amb rajoles hidràuliques de fons.
La nota de color i el simbolisme digital van de la mà de diferents Tamagotchis que estan situats darrere del Sant i que fan referència a una anècdota simpàtica que té amb el seu germà, amb qui apunta que sempre han comentat que “Sant Fèlix és com un Tamagotchi ja que el cuiden en diferents cases”.

L’artista considera que l’estampa és “absolutament fidel al seu estil” i una obra que tothom pot identificar amb el seu art.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: