Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
39 denúncies per incivisme aquest cap de setmana a Vilafranca

39 denúncies per incivisme aquest cap de setmana a Vilafranca

Les accions es van dur a terme en el marc de la campanya que la Policia Local de Vilafranca està duent a terme per lluitar contra l’inicivisme, sobretot les nits dels caps de setmana.

En el marc del dispositiu de control de l’incivisme a Vilafranca, amb incidència específica les nits dels caps de setmana i a les zones conflictives, la Policia Local ha interposat aquest cap de setmana 39 denúncies relacionades amb l’incivisme.

8 denúncies es van imposar per tinença o consum de drogues, 8 més per consum d’alcohol a la via pública i causant aldarulls, 6 per soroll de persones a la via pública i 4 denúncies més per sorolls a l’interior d’habitatges. També es van denunciar 3 persones per portar armes blanques, 3 més per baralles i discussions a la via pública i 3 per manca de respecte als agents. Finalment es va imposar una denúncia per desobediència als agents i una altra a una persona propietària d’un gos per no diluir les miccions amb aigua

En l’àmbit del trànsit, la Policia Local va denunciar 8 alcoholèmies positives, 3 tests de drogues positius i 2 conductors per no disposar de l’assegurança obligatòria del vehicle, motiu pel qual van quedar immobilitzats els vehicles. Un altre conductor va ser denunciat per no disposar de permís de conduir i un altre per efectuar acceleracions brusques al barri de la Girada.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, explica que aquestes actuacions formen part del dispositiu de control de la Policia Local amb l’objectiu de l’Ajuntament de lluitar contra l’incivisme. És una prioritat per a la Policia Local i per a l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: