Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xerrada sobre economia domèstica i formes d’estalvi dirigida a les persones grans

L’Ajuntament de Vilafranca ha organitzat a l’Escorxador una xerrada pràctica per donar consells relacionats amb l’economia domèstica

La xerrada estava dirigida especificament a les persones grans que són les que més pateixen les pujades de preus, els efectes de la inflació i la situació econòmica global.

La tècnica de consum de la Diputació de Barcelona, Núria Vega, va ser l’encarregada de dirigir la sessió. Vega va donar consells sobre la manera d’estalviar i optimitzar els recursos econòmics disponibles.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca s’ha detectat en els darrers mesos un increment de la preocupació entre el col.lectiu de la gent gran en relació a l’economia. Les pensions no augmenten per a cobrir els efectes de la inflació i, per tant, la capacitat adquisitiva de les persones grans va decreixent.

El regidor Ramon Zaballa, que va assistir a la xerrada, va explicar que des de l’Ajuntament no es pot incidir en cap tema vinculat amb la macroeconomia, però que sí es poden organitzar activitats com aquesta per a facilitar eines informatives als consumidors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: