Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xènia Benach té una nova oportunitat per assolir mínima pel Campionat d’Europa de Munic

La seva millor marca de la temporada la situa a només una centèsima de la mínima per participar al Campionat d’Europa el proper mes d’agost a Munic.

Aquest cap de setmana Xènia Benach posarà rumb a Santander per prendre part als campionats d’Espanya sots 23. Allà la vilafranquina intentarà assolir la mínima pel Campionat d’Europa d’atletisme en pista coberta, del proper 15 d’agost a Munic.

Una mínima per l’Europeu que ja té a tocar. Als Campionats d’Espanya de fa dues setmanes, Benach es va quedar a només una centèsima de la mínima, amb un temps de 12:94. Amb aquest registre, sisena millor marca espanyola de la història, l’atleta va proclamar-se campiona d’Espanya de 100m tanques.

Encara en edat sots 23, Xènia Benach fa temps que s’ha consolidat com una dels noms de referència de l’atletisme espanyol, proclamant-se campiona d’Espanya indoor, participant en els seus primers campionats internacionals de pista coberta en categoria absoluta i batent rècords de Catalunya. Després d’aquests èxits, el primer Europeu a l’aire lliure és ben a prop. Un ascens metòric que cal assimilar.

Aquest cap de setmana, l’objectiu és reduir una centèsima el seu millor temps de la temporada i assegurar-se la presència a l’Europeu. Dissabte, a les 12:15h es disputaran les eliminatòries dels 100m tanques del sots23. En cas de seguir endavant, diumenge, a les 11:15h, estan previstes les semifinals, mentre la final seria un parell d’hores més tard, a les 13:05h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: