Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xènia Benach, campiona d’Espanya sots 23, sense mínima per l’Europeu

En aquest campionat celebrat a Santander, Benach no ha pogut apropar-se a la mínima per l’Europeu, en un cap de setmana marcat pel fort vent en contra.

7 dies després de proclamar-se campiona d’Espanya absoluta en els 100m tanques, Xènia Benach ha tornat a coronar-se, en aquest cas, com a campiona d’Espanya en categoria sots-23, a la qual encara pertany la vilafranquina, als seus 22 anys.

Benach, que a la semifinal corria amb un temps de 13.60, es proclamava campiona creuant primera a la final amb un temps de 13.43, amb un vent en contra de 3.0. Un temps molt lluny de la mínima pel campionat d’Europa absolut, tot i que l’atleta del Club Atletismo Valencia ha aconseguit correr aquesta temporada a només una centèsima d’aquest temps classificatori.

Ara Benach haurà d’esperar a veure si la Federació la selecciona per formar part de l’equip que posi rumb a Munic aquest mes d’agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: