Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca presenta la segona edició del Bar a vins amb 16 locals participants

La proposta enoturisticac consisteix en que els bars i restaurants participants ofereixin una copa de vi DO Penedès i una tapa a preu tancat

Vilafranca ha presentat aquest dimarts la ruta ‘Bar a Vins’, una proposta enoturística que arriba a la seva segona edició i que consisteix en una ruta per alguns bars i restaurants de la vila que ofereixen una copa de vi DO Penedès i una tapa a preus tancats. Enguany hi participen 16 restaurants i hi ha la possibilitat d’anar reunint segells de cada establiment en una mena de passaport i, un cop ple, es pot passar per l’Oficina de Turisme a recollir una ampolla de vi de la DO Penedès en una promoció que no acaba fins el juny de l’any vinent. Tal com explica la regidora de turisme, Maria Dolors Rius, l’objectiu és refermar el paper de Vilafranca com a capital del vi

Tots els establiments de Bar a Vins disposaran de logo identificador, oferiran material divulgatiu de la ruta, serviran el vi en copes de qualitat i se’ls ha convidat a tematitzar l’establiment amb motius relatius al món del vi. Pel sector de la restauració és una bona manera de donar a conèixer els seus locals i productes, tal com comenta Isaac Arnabat del bar/restaurant el Convent.

Precisament la presentació de la ruta es va dur a terme al Convent de Vilafranca i va comptar amb una petita degustació d’algunes tapes i vins de la DO Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: