Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Quico Pi de la Serra a la XVII Trobada de cançó d’autor dels Països Catalans

Quico Pi de la Serra a la XVII Trobada de cançó d’autor dels Països Catalans

La dissetena Trobada de cançó d’autor dels Països Catalans comptarà amb l’actuació de Quico Pi de la Serra en format duet.

Aquest 2022 torna a Sant Pere de Riudebitlles la XVII Trobada de cançó d’autor dels Països Catalans, que comptarà amb l’actuació d’en Quico Pi de la Serra en format duet.

El concert serà en el marc dels actes de la Festa Major el dissabte 6 d’agost a les 22:30h al parc dels arbres del Centre Cultural i Recreatiu de Riudebitlles. Després de la bona acollida d’aquest espai l’edició de l’any passat, els organitzadors repeteixen ubicació. El concert és gratuït.

La Trobada de Cançó d’Autor dels Països Catalans és un festival anual de cançó d’autor que se celebra a Sant Pere de Riudebitlles cada estiu des del 2005. La intenció és reunir a l’escenari artistes de parla catalana amb la voluntat de “reivindicar la nació sencera” i generar consciència “del valor de la cultura popular i les seves cançons”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: