Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Queixes al carrer Tossa de Mar per la retirada dels arbres, que se substituiran per més joves

El consistori explica que les moreres presentaven símptomes de deteriorament molt clars

Aquesta setmana han començat les obres de reurbanització del carrer Tossa de Mar de Vilafranca, que té per objectiu crear un nou eix cívic i comercial al barri del Poble Nou. Els treballs han comportat la retirada de l’arbrat existent al carrer, cosa que ha provocat queixes sobretot a través de les xarxes socials ja que els veïns i veïnes lamenten que s’hagin arrancat unes moreres que donaven molta ombra.

Des del consistori s’explica que les moreres requerien podes severes cada any per contenir el seu creixement, cosa que ha implicat que des de fa anys presentin símptomes de deteriorament molt clars com podridures, cavitats interiors, i fongs. No obstant això el consistori explica que es podran recuperar i trasplantar 10 exemplars joves que s’hi havien plantat més recentment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: