Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pinnae dona a conèixer els 24 projectes d’impuls pel territori

La Fundació Pinnae ha donat a conèixer els projectes seleccionats a la quarta edició de la Convocatòria de projectes d’Impuls pel territori dirigida a totes les entitats de la Vegueria Penedès.

La convocatòria 2022 ha atés projectes d’àmbit cultural i artístic, propostes mediambientals i activitats esportives en clau d’inclusió i interculturalitat, a més a més de les de caire social, que havia atés en edicions anteriors. En total són 24 projectes de 24 entitats que podran impulsar les seves iniciatives per tot el territori i a favor de diferents col·lectius, socials, culturals, mediambientals i esportius, amb una dotació total de 300.000 euros.

Concretament a l’Alt Penedès hi ha 11 projectes seleccionats d’entitats com Nou Verd, Ampert, Cineclub Vilafranca, el Casal, Creu Roja, l’Associació Tíam o el Centre d’Estudis del Paisatge Vitivinícola entre d’altres.

Els projectes es poden consultar a la pàgina web de Pinnae.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: