Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Patí Vilafranca – Alcoi i Girona – Noia, duels inaugurals dels altpenedesencs d’OKLliga

L’OKLliga començarà el cap de setmana del 10 i l’11 de setembre, 7 dies després de la disputa de la Supercopa, en què el Noia es veurà les cares amb el Barça a les semifinals.

La Poliesportiva de Vilafranca no haurà d’esperar massa per tornar a veure un partit d’OKLliga sobre la pista. El Patí Vilafranca estrenarà la temporada de retorn a l’elit, com a local, amb la visita de l’Alcoi, equip revelació del curs passat i que va mantenir categoria sense massa problemes. La primera jornada enfrontarà als dos últims amfitrions i guanyadors de la Copa Princesa.

Aquest dimarts a la tarda el VINSEUM es convertia en el focus d’atenció de l’hoquei patins nacional, amb la celebració del sorteig de l’OKLliga 2022/23 i el calendari de la resta de competicions nacionals: OKLliga Plata i Bronze.

L’altre conjunt altpenedesenc de la categoria i semifinalista la darrera temporada, el Noia Freixenet, s’estrenarà a la pista del Girona, el dissabte 10 de setembre, a les 20h. Horari confirmat pel Noia a la jornada inaugural, però no pel Patí, que encara haurà de definir l’horari de gran part del seu calendari: concretament els de casa.

Una fase regular de la temporada que començarà el cap de setmana del 10 i 11 de setembre i finalitzaria l’últim cap de setmana d’abril.

També han quedat definits els derbis entre vilafranquins i sadurninencs: el primer arribarà a la jornada 11, el 10 de desembre, a 2/4 de 8, a l’Ateneu. El duel a la Poliesportiva, de moment sense horari, ha quedat fixat per la jornada 24, i es disputarà el primer cap de setmana d’abril.

El conjunt cavista també restava a l’espera de coneixer l’emparellament de semifinals de la Supercopa d’Espanya que es disputarà a Olot el 2 i el 3 de setembre, una setmana abans de l’inici de lliga. L’atzar va deparar un Liceo – Reus i un Barça – Noia.

El vigent campió Liceo visitarà Vilafranca a la jornada 12, el 17 o el 18 de desembre, i el duel a Riazor serà el 15 d’abril, a les 18h. El Patí visitarà el Palau per jugar contra el Barça el 7 de gener a les 7 de la tarda, i el Patí Vilafranca – Barça serà el duel de l’última jornada de la fase regular.

Pels sadurninencs: Noia – Liceo, a la jornada 5, el 4 d’octubre; i quatre dies després visita al Palau Blaugrana. Els de Pere Varias visitaran Riazor, l’11 de febrer, a les 18h, i el 18 de desembre, Noia – Barça a l’Ateneu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: