Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Martí Gabarró, Kyllian Gil, i Jan Marimon són les novetats del Noia per la nova temporada

Els tres jugadors van ser presentats aquest dilluns a les Caves Freixenet. També s’incorporen a l’equip Jordi Esteva i David Cañadas, com a entrenadors assistents, i Jordi del Amor, com a delegat.

Joventut i la veterania seràn els ingredients que conformen el Noia de la propera temporada. Aquest dilluns l’equip de Sant Sadurní anunciava l’arribada de tres joves jugadors: Martí Gabarró, Kylian Gil, i Jan Marimon.

Martí Gabarró, de 21 anys, nascut a Torrelavit, i format a la casa, arriba cedit pel Barça, després de tancar una etapa de dos anys al Calafell, amb una Europe Cup sota el braç.

Arriba a l’Ateneu, també cedit pel Barça, Kyllian Gil, fill del llegendari jugador Pedrito Gil. Kyllian de 20 anys, també va militar a les pedreres del Noia, Porto i Sporting, entre d’altres, fins a arribar al juvenil del Barça l’any 2018.

Amb 23 gols, Gil va ser el màxim anotador del Barça B a la OK Liga Plata la temporada passada, en què també debutar amb el primer equip a l’Ok Liga, on es va estrenar com a golejador.

Sota pals, els cavistes aposten per Jan Marimón, de 19 anys, i que fa el salt al primer equip després de jugar amb el filial les dues últimes temporades a Nacional Catalana.

I la llista de reforços no acaba a la pista. El Noia incorpora també Jordi Esteva i David Cañadas com a entrenadors assistents i Jordi Del Amor com a delegat.

Amb tot això el Noia intentarà igualar els bons resultats d’aquesta darrera temporada i aconseguir aixecar algun títol. Tornar a tocar un preuat metall que ja fa anys que es resisteix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: