Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cursa Solidaris La Granada torna amb format normal i l’objectiu dels 360 inscrits

La vuitena edició de la cursa tindrà lloc el proper dissabte, 16 de juliol.

Fa 12 mesos, la organització de la cursa Solidaris La Granada anunciava la cancel·lació de la 8a edició de la prova per culpa de la crisi del COVID. El 2020, es va poder celebrar però en un format adaptat a les circumstàncies. Enguany, el retorn a la normalitat ja ha permès l’apertura d’inscripcions per una 8a edició que torna amb l’objectiu d’igualar els 360 participants del 2019.

Fa 3 anys, la cursa va experimentar una gran evolució al ser inclosa en el calendari de la Lliga de Curses de Muntanya del Gran Penedès.

L’esdeveniment tindrà el tret de sortida el proper dissabte 16 de juliol, a partir de les 21h, davant del centre cívic del municipi, i els corredors l’encaren amb moltes ganes. Enguany es tornen a preveure tres modalitats de la cursa: una de 15km, una altra de 7km i la caminada, que en aquesta edició es redueix a 5km. I una altra gran notícia: torna l’avituallament amb botifarra i vi de la cooperativa.

Les inscripcions estaran obertes fins el proper dijous 14 de juliol, a les 23:59h i es poden formalitzar a travès del web lagranada.com/web/cursa. El preu per les curses de 15 i 7 km és de 15€, 12 € per la caminada, 7 € per la cursa infantil menors de 12 anys i la voluntat per la cursa infantil de 300m. Aquesta darrera, començarà a les 19:30h.

El mateix dia de la cursa encara es podran formalitzar les últimes inscripcions amb un recàrrec de 3€. Cal recordar que els beneficis obtinguts es destinaran al Banc d’Aliments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: