Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es millorarà el paviment de la cruïlla Cort-Constitució-Ferrers-Parellada a Vilafranca

Es millorarà el paviment de la cruïlla Cort-Constitució-Ferrers-Parellada a Vilafranca

Els treballs s’iniciaran aquest dijous 7 de juliol, i s’allargaran fins el 15 de juliol amb la voluntat de solucionar de maner definitiva la problemàtica el trencament de rajoles en aquesta cruïlla.

Entre el 7 i el 15 de juliol es duran a terme els treballs de millora a la cruïlla que formen el carrer de la Cort, la plaça de la Constitució, el carrer dels Ferrers i el carrer de la Parellada. Aquesta obra pretén solucionar de forma definitiva el trencament de les rajoles d’aquesta cruïlla a causa del pas de vehicles voluminosos sobretot arran del mercat dels dissabtes i consistirà en l’aplicació d’asfalt imprès, similar al que hi ha a la plaça del Vall del Castell i a la plaça de l’Oli.

Els treballs de millora de la cruïlla començaran el 7 i 8 de juliol amb una actuació puntual que tallarà el trànsit en direcció cap als carrers dels Ferrers i de la Parellada, però que no afectarà el mercat setmanal de dissabte dia 9.

De dilluns 11 a divendres 15 de juliol es portaran a terme els treballs pròpiament de substitució del paviment de la cruïlla Cort-Constitució-Ferrers-Parellada. En aquest període estarà tallat el trànsit en aquest encreuament, si bé el pas de vianants en tot moment estarà garantit.

Durant aquests 5 dies els vehicles que efectuïn tasques de càrrega/descàrrega i el veïnat que disposi de comandament per accedir a l’illa de vianants haurà d’entrar a la zona de les places de la Vila i de Sant Joan pel carrer de Sant Joan. Així mateix s’habilitarà com a sortida d’aquests vehicles el carrer de la Cort cap a la font dels Alls. A banda del carrer de Sant Joan, també es podrà accedir per a càrrega/descàrrega a la zona de la plaça de la Vila pels carrers de la Font i de la Indústria.

Per donar servei a la zona de la plaça de la Constitució, s’habilita també com a zona de càrrega/descàrrega la plaça del Vall del Castell, a la qual es podrà accedir pels carrers de Sant Pau i de la Muralla dels Vallets.

Finalment, per donar servei de càrrega/descàrrega a la zona del carrer dels Ferrers, es podrà utilitzar la plaça de Lluís Via, a la qual es pot accedir pel carrer Muralla dels Vallets i amb sortida pel mateix carrer Muralla dels Vallets i pel carrer dels Ferrers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: