Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds volen fer a Vilanova la primera torre de 9 amb folre i manilles de la temporada

Els Castellers de Vilafranca encaren aquest mes d’agost un dels moments més exigents de la temporada, que s’inicia dissabte a la tarda amb la diada de les Neus a Vilanova.

El cap de colla del Verds, Sisco Benet feia una crida als aficionats castellers per tal que s’acostin a Cal Figarot aquest divendres quan tenen previst fer un assaig especial de cara a l’actuació de dissabte amb la previsió de fer folres i manilles. L’objectiu seria portar a la plaça de la Vila de Vilanova la torre de 9 amb folre i manilles, la primera que es veuria aquesta temporada 2022.

Després d’aquesta actuació, els Verds faran un petit descans i reprendran l’activitat el 13 d’agost amb la diada de Cal Figarot i la mirada posada ja en La Bisbal i Sant Fèlix.

D’altra banda, els Castellers de Vilafranca han fet també una crida a infants i joves fins els 16 anys que vulguin participar amb la colla en la Festa Major dels petits, ja que aquest divendres es farà el primer dels quatre assaigs que han previst. Serà de les 8 del vespre a 3/4 de 9 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: