Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca segueixen marcant el ritme a Altafulla

Els Verds actuaven dissabte a la tarda a Altafulla en el primer cara a cara de la temporada amb la Vella de Valls.

Els vilafranquins van arrencar en primera ronda amb un 4 de 9 amb folre que van haver de treballar però que van poder descarregar tot i veure’s més insegur que el de la setmana anterior a Tarragona. En segona ronda, van optar pel 4 de 8 amb agulla i, en tercera, van apostar pel 3 de 9 amb folre, que van poder completar sense massa dificultats malgrat diversos canvis entre els castellers del tronc. Per tancar la diada, els Castellers de Vilafranca van cloure amb el pilar de sis.

Pel que fa a la Vella, van plantar a Altafulla el 3 de 9 amb folre, el tercer que descarreguen aquesta temporada. En segona ronda també van optar pel 4 de 8 amb agulla i van acabar les rondes de castells amb el 5 de 8 per cloure la jornada també amb el pilar de 6.

Verds i Vella van actuar al costat dels Xiquets de Tarragona i els Castellers d’Altafulla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: