Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vijazz registra un gran èxit de públic i recupera l’assistència de les edicions prepandèmia

El Vijazz 2022 ha convertit Vilafranca, un any més, en la capital del vi i el jazz i ha recuperat l’activitat que tenia abans de la pandèmia.

Segons els organitzadors, les xifres d’assistència a les activitats i els concerts han estat més altes que les de l’edició de 2019 i han superat les expectatives que s’havien previst.

El perfil dels visitants ha seguit sent l’habitual de les edicions predecents amb un flux de creixement constant de persones arribades des de fora de la comarca. També s’ha detectat una pujada de visitants de fora de l’Estat interessades en la qualitat del cartell de música i enologia.

Les actuacions de músics com Sílvia Pérez Cruz, Alfredo Rodríguez i Richard Bona o els Modern Standards Supergroup amb Billy Evans, Randy Brecker i Billy Cobham van omplir cada dia la plaça Jaume I. Per la seva banda, la Rambla de Sant Francesc es va convertir en el principal punt neuràlgic de moviment de visitants des de divendres a la tarda fins diumenge.

Max Margalef ha apuntat que les xifres d’assistència de públic demostren que la gent esperava tornar a celebrar el festival amb plena normalitat després dels dos anys de pandèmia

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: