Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Moja, a punt per preparar una nova i exigent temporada a la Segona Catalana

L’equip encetarà la nova temporada el dissabte 17 de setembre, com a local, davant el Santfeliuenc B.

Aquesta temporada els equips de la Segona Catalana enfrontaran una temporada exigent, que es presenta amb un nou canvi de format, que divideix els grups ja existents en subgrups integrats per un nombre menor d’equips, i una posterior segona fase en què els tres primers equips classificats de cada subgrup passaran a lluitar per l’ascens. Per tant no serà el format habitual d’una lliga.

Al subgrup 3B, tindrem dos equips altpenedesencs: l’Atlètic Vilafranca i el Moja. L’equip d’Olèrdola es marca objectius ambiciosos, mantenint els peus a terra.

L’equip aposta per la mateixa columna vertebral amb la continuïtat de Guti, David Cugat, Bernat Soler, Bernat Ferré, Kotler, Coso, Gerard Marín, Roger Ollé, Make, Arnau Amat, Pep Palau, Borredà, Carles Bartolí, i l’entrenador, Manel Rodríguez.

També arriben 10 cares noves: Martí Ferret, Àlex Casañola, Uri Guitérrez, Rubén Sousa, Oscar Gestí, Victor Navarro, Miquel Piqué, Anthony Faria, Marc Bastons, Hugo Cuenca.

Un dels reptes del club és seguir consolidant-se a la categoria i mirar el més amunt possible. D’altra banda, l’entitat somia amb poder estrenar gespa als Tres Pins, una eterna reivindicació sobre un verd molt malmès pel pas del temps.

L’estrena lliguera serà a casa, el proper dissabte 17 de setembre als Pins contra el Santfeliuenc B. Abans, però, l’entitat disputarà un grapat d’amistosos de preparació, amb rivals que l’entitat treballa per acabar de confirmar, i també una nova edició de la Copa Olèrdola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: