Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El martinenc Pol Retamal i el seu primer campionat del món absolut

Retamal és un dels sis atletes que forma part del combinat per participar en els relleus del 4×100. El seleccionador haurà de triar-ne quatre abans de prendre part a la prova aquesta propera matinada.

L’atleta de Sant Martí Sarroca, Pol Retamal, es troba des de fa dies a Eugene, Oregon, concentrat amb la selecció espanyola d’atletisme participant al Campionat del Món Absolut a l’aire lliure, que finalitzarà aquest diumenge. Retamal, recent campió d’Espanya de 200m llisos es mostra esperançat davant la possibilitat d’estrenar-se en el seu primer mundial. Les sensacions són positives.

Retamal és un dels 6 atletes entre els quals es triarà el quartet que disputi la prova del relleu de 4×100, que començarà durant la matinada de divendres a dissabte amb la disputa de les sèries. L’equip espanyol però, no parteix com a favorit a la prova.

L’atleta de Sant Martí destaca el gran nivell organitzatiu de l’esdeveniment, que té com a epicentre un renovat i modern estadi, el Hayward Field.

A més, l’expedició s’ha trobat un estadi ple al llarg de tots els dies de competició i una afició que vibra amb totes i cada una de les proves que s’hi disputen. Una gran estrena mundialista.

Les sèries del 4×100 es disputaran aquest dissabte, a partir de les 3:05h de la matinada, mentre la final està prevista per la matinada de dissabte a diumenge, a partir de les 4:50h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: