Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arnau Xaus celebra el seu campus als Monjos després d’una temporada històrica amb el Calafell

El jugador del Pla del Penedès s’ha proclamat campió de la Europe Cup amb el Calafell, el primer títol europeu de la història de l’entitat del Baix Penedès.

Aquests dies el jugador del Calafell, de l’OKLliga, Arnau Xaus, ha celebrat el seu campus d’estiu al pavelló d’esports de Santa Margarida i els Monjos. El jugador nascut al Pla del Penedès, celebrava aquest campus per segon any consecutiu amb la col·laboració de l’entitat del municipi altpenedesenc.

Campus coorganitzat pel Club Patí Monjos, una entitat que es marca l’objectiu de creixer i involucrar més jugadors als equips de la base.

Pel que fa a Xaus, el jugador ve de viure una temporada històrica amb el seu equip, el Calafell, en una temporada en què han aconseguit proclamar-se campions de la Europe Cup, i que s’ha tancat amb un bon paper als playoffs davant el Noia.

Ara, moment per les vacances i pensar en preparar una nova temporada que serà exigent. Arnau Xaus, que encetarà el seu 4rt curs a Calafell, deixa enrere una gran campanya a títol personal, destacant a nivell estadístic els 32 gols en 37 partits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: