Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta tarda es sorteja el calendari de l’OKLliga al Vinseum

Els equips de l’OKLliga coneixeran el calendari de la nova temporada a partir de les 19h. També es celebrarà el sorteig del calendari d’OKPlata, i Bronze.

Avui, a partir de les 19h, el Vinseum serà l’escenari del sorteig dels calendaris de les lligues nacionals d’hoquei patins per la temporada 2022/23.

La tarda arrencarà a les 19h amb el sorteig de l’OK Liga Bronze, a 2/4 de 8 de la tarda serà el torn de l’OKLliga Plata Masculina i Femenina, i a les 20h el plat fort, amb el sorteig de l’OKLliga masculina i femenina.

Aquest dimarts doncs, sortirem de dubtes pel que fa als calendaris dels dos equips altpenedesencs de la categoria: el Noia Freixenet i el Patí Vilafranca, aquest segon en la seva temporada de retorn a la màxima categoria de l’hoquei patins estatal.

L’acte es podrà seguir en directe a través del canal d’streamings de la Federació Espanyola de Patinatge. Alhora Penedès TV enregistrarà una edició especial del programa Parlem d’Hoquei, amb motiu de la cleebració del sorteig a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: