Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca registra una màxima de 35º i una mínima de 22º durant l’onada de calor

En aquest context d’onada de calor, les piscines exteriors del Complex Aquàtic van obrir les seves portes aquest mateix dilluns i es va presentar una nova edició de l’H2Oci.

Segons dades de l’Agència Estatal de Meteorologia, el diumenge ha estat fins ara el dia més calorós superant els 35 graus. La mínima aquell dia va ser de 16 graus. Aquest dimarts, la temperatura màxima ha estat de 34 graus però la mínima registrada aquesta passada matinada s’ha enfilat fins als 22 graus, així que s’espera que les properes hores siguin especialment caloroses.

En aquest context d’onada de calor, les piscines exteriors del Complex Aquàtic van obrir les seves portes aquest mateix dilluns per oferir a la ciutadania la possibilitat de refrescar-se. L’obertura de les piscines d’estiu, tant a Vilafranca com a altres municipis de la comarca, s’ha anat avançant ja que abans solien obrir pels volts de Sant Joan.

En el cas de la capital de l’Alt Penedès, les piscines d’estiu Isidre Prunés comptaran un any més amb el programa H2Oci, una proposta d’activitats per a públic infantil i juvenil. L’H2Oci es presentava dilluns en una roda de premsa encapçalada per la regidora d’Esports Anna Doblas.

El gerent del Complex Aquàtic Juan Diego Romero remarcava com a novetat els ‘Dijous a la fresca’, adreçats a públic més juvenil, que tindran lloc cada dijous a partir del 19.30h, amb preus promocionals i amb horari especial d’obertura fins a les 23h.

Entre les activitats previstes hi ha classes dirigides i un concert per acostar les piscines exteriors a aquest públic juvenil.

L’H2Oci ha arrencat amb l’obertura de les piscines d’estiu, però el gruix d’activitats es faran del 27 de juny al 29 de juliol, ambdós inclosos. Es mantenen els mateixos preus que abans de la pandèmia: 3 euros per infant i 1 euro per adult acompanyant, amb un màxim de 2 adults per infant, que inclou l’entrada a les piscines i la participació en les activitats. L’H2Oci compta també amb la instal·lació entre el 4 i el 17 de juliol del circuit de pump-track a l’exterior del Complex perquè tothom pugui fer-ne ús amb el seu patinet o bicicleta.

Més informació

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: