Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Toni Ponce, plata als 50m esquena S5 del Campionat del món de natació adaptada

El vilafranquí participarà a les proves de 200m estils SM5, 200 lliures S5, 100m braça SB5 i SB6, i els 100m lliures S5, als World Para Swimming Championships que tenen lloc a Madeira fins dissabte

El nedador vilafranquí del CN Sitges, Toni Ponce, ha aconseguit la medalla de plata en la prova dels 50m esquena S5 del Campionat del Món de natació paralímpica, que té lloc del 12 al 18 de juny a la localitat portuguesa de Funchal, a Madeira.

Ponce aconseguia aquest nou èxit al llarg de la segona jornada de campionat, arribant a la meta en segona posició amb un temps 37 segons i 82 centèsimes, per darrera del brasiler Samuel Da Silva, guanyador amb un temps de 36.58. Da Silva, una de les sensacions del campionat, acumula ja tres podis, als seus 16 anys.

En el primer dia de competició Ponce aconseguia arribar a la final dels 50m lliures, finalitzant en quarta posició. Aqui, Ponce es veia les cares amb el campió olímpic en els 200m lliures S5, Francesco Bocciardo, amb qui el vilafranquí es va disputar l’or l’estiu passat.

En els propers dies Ponce tornarà a competir en els 200m estils SM5, els 200 lliures S5, 100m braça SB5 i SB6, i els 100m lliures S5.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: