Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Toni Ponce es proclama campió del món de 200m estils SM5 a Madeira

Ponce suma 3 medalles al llarg d’aquests dies de competició i encara tindrà opcions de lluitar per alguna més fins dissabte, última jornada del Mundial.

El nedador vilafranquí Toni Ponce s’ha proclamat campió del món a la prova de 200m estils SM5, disputada aquest dimecres als World Para Swimming que tenen lloc a Madeira, fins el proper dissabte.

Ponce es penjava la medalla d’or després de finalitzar en primer lloc, amb un temps de 2 minuts, 49 segons i 86 centèsimes, avantatjant el segon classificat en gairebé 10 segons. La plata va ser pel brasiler Samuel Da Silva i el bronze pel seu compatriota Tiago de Oliveira.

Toni Ponce segueix de dolç en una de les seves proves estrella, com són els 200m estils SM5, dels quals ostenta el record del món amb una marca de 2:48:02, aconseguida al desembre de 2020, a Castelló.

El nedador vilafranquí amplia així el seu palmarès en aquests campionats, en els quals ja suma 3 medalles. A més d’aquest or, plata en els 50m esquena S5 i bronze en el 4×50 estils 20 punts mixte, juntament amb Miguel Luque, Nahia Zudaire i Marta Fernández.

Aquest divendres, Ponce tornarà a la piscina per competir en les proves individuals de 200m lliures S5, 100m braça SB6 i a la final dels 100m braça SB5. Dissabte, en la jornada de cloenda dels campionats serà torn pels 100m lliures S5.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: