Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Surten a subhasta els pisos i locals de la Casa Feliu, a la rambla de Sant Francesc

El termini per presentar-se a la subhasta ja és obert, i tota la informació es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Vilafranca.

El Ple de l’Ajuntament de Vilafranca va aprovar aquest mes de maig el Plec de Clàusules Reguladores per la venda, mitjançant subhasta, de les diferents entitats de l’edifici conegut com a Casa Feliu, a la rambla Sant Francesc, 22-24. Aquests immobles, que van ser donats a l’Ajuntament per part de Mercedes Via Feliu per a finalitats socials i que van ser rehabilitats per l’Ajuntament, surten a la venda per tal que els recursos que se n’obtinguin es puguin dedicar a la compra d’habitatges per al lloguer social en els diversos barris de la ciutat.

Al número 24 de la rambla de Sant Francesc hi ha un total de 3 habitatges i al número 22 hi ha un total de 8 habitatges. Comparteixen ascensor i elements comuns. Cadascun dels habitatges disposa d’un espai de traster/rentador preparat per endollar electrodomèstics a la planta sotacoberta. Les superfícies es situen entre els 40 i els 57 m2 útils i tenen 1 o 2 dormitoris.

L’edifici disposa de classe energètica A de màxima eficiència i d’instal·lacions de climatització i instal·lació fotovoltaiques comunitàries.

Les persones interessades en visitar els habitatges s’han d’adreçar a l’oficina d’habitatge, i es pot consultar tota la informació al web de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: