Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’obre convocatòria per a formar part de l’orquestra dels Goigs de Sant Fèlix

S’obre convocatòria per a formar part de l’orquestra dels Goigs de Sant Fèlix

Es necessiten intèrprets de violí, de violoncel, de contrabaix, de flauta travessera, de clarinet, de trompeta, de trombó i d’orgue

Els Administradors de la Festa Major 2022, el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i l’equip de direcció dels Goigs obren convocatòria per a músics i estudiants de música que vulguin formar part de l’orquestra dels Goigs de Sant Fèlix de la Festa Major que, com cada any, s’interpretaran a la Basílica de Santa Maria, del 22 al 30 d’agost en finalitzar la Novena.

Es necessiten intèrprets de violí, de violoncel, de contrabaix, de flauta travessera, de clarinet, de trompeta, de trombó i d’orgue. Les persones interessades a formar part de l’orquestra han de cursar com a mínim 1r d’ESO (nascuts/des l’any 2009) i es poden inscriure fins al 30 de juny enviant un correu electrònic a .

Per a més informació, es pot trucar al Servei de Cultura de l’Ajuntament, al telèfon 93 890 04 59, de dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 16.30 a 20.30h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: