Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Prop de 2200 infants a la trobada d’escoles a la Zona Esportiva de Vilafranca

L’activitat, organitzada pel Consell Esportiu de l’Alt Penedès, trenca així un parèntesi de dos anys sense celebrar-se.

Amb el final del curs escolar, el Consell Esportiu de l’Alt Penedès ha tornat a organitzar la trobada esportiva d’escoles de la comarca. Una activitat que va quedar suspesa els dos darrers anys i que enguany s’ha tornat a celebrar amb el format tradicional.

Més de 2200 infants vinguts d’escoles de tota la comarca van gaudir fa uns dies d’una divertida matinal practicant diferents esports a la Zona Esportiva de Vilafranca. Futbol, bàsquet, hoquei o korfball són alguns dels exemples d’esports que els infants van poder practicar durant el matí.

Després de dos cursos sense poder celebrar-se, una entusiasmada i animosa va canallar va compartir una entretinguda jornada esportiva. Per part del Consell, una setantena de monitors van guiar i acompanyar els més joves al llarg de la jornada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: