Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 160 corredors a la Cursa Lluís Barrera 2022

La cursa es va celebrar durant el matí de diumenge, en una jornada amb un marcat ambient festiu

El passat diumenge tenia lloc la desena edició de la Cursa d’Orientació Lluís Barrera, que se celebra a Vilafranca des de l’any 2011 i enguany comptava amb la participació de més de 160 corredors. Tota una celebració per a participants de totes les edats.

Pel que fa als resultats de les curses, en la modalitat de la prova llarga, els guanyadors en categoria masculina va ser la dupla de José Manuel Cano i Miguel Sanz. En la femenina, Salut Masip i Esther Deu. D’altra banda, en categoria mixta, el primer lloc va ser per Daniel Mauri i Vanessa Andreu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: