Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Martinenca i Hortonenc s’enfronten dissabte a les 19h amb l’objectiu d’aixecar la primera Copa

És la primera final que disputen dos equips de Quarta Catalana. Ni Martinenca i Hortonenc tenen la Copa a les seves vitrines.

Aquest dissabte a les 19h Martinenca i Hortonenc es veuran les cares sobre la gespa del Municipal de Vilafranca per intentar consagrar-se com a campions de la Copa Ràdio Vilafranca 2022. Finalment dos equips de Quarta van donar la sorpresa, eliminant als dos millors de Tercera aquesta temporada.

A la primera semifinal la Martinenca s’imposava per 0-1 davant el Riudebitlles, amb un únic gol de Mamadou Konate, rematant un servei de cantonada.

D’altra banda, l’Hortonenc va aconseguir el bitllet per la final al superar pel mateix resultat a l’equip de La Múnia. El 0-1 va ser obra de Jaume Estragué.

Sigui quin sigui el resultat de la final, una cosa és certa: el guanyador inscriurà per primera vegada el seu nom en el palmarès de la competició, també és la primera vegada que dos equips de la Lliga Penedesenca juguen la final.

Es dóna la circunstancia que la Martinenca jugarà la quarta final, i fins ara no s’ha pogut endur la Copa cap a les seves vitrines. Per l’Hortonenc és la primera final, un equip asidu a la competició que havia arribat a jugar uns quarts de final.

El palmarès de la Copa l’encapçalen amb tres títols Molanta i Atlètic Vilafranca. Amb dos la Munia, Espirall i La Granada. La resta són per la Gornal, Sitges, Suburense, Sant Pau d’Ordal, Sant Cugat Sesgarrigues, Olivella, Riudebitlles i Torrellenc. Dissabte a partir de les 19h, Martinenca i Hortonenc lluitaran per ser el nou campió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: