Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Ignasi Elena ha visitat els cossos de Bombers i Mossos a Vilafranca

El Conseller d’Interior ha estat present a Vilafranca durant aquest matí de dimecres i ha aprofitat per destacar l’eficàcia policial a l’ABP (Àrea Bàsica Policial) de l’Alt Penedès.

Al llarg del matí d’aquest dimecres, el Conseller ha visitat la comissaria dels Mossos d’Esquadra, on ha pogut conversar amb els agents i responsables del cos a Vilafranca, acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana Joan Manel Montfort, i el portaveu de l’equip de govern municipal, Aureli Ruiz.

Elena ha explicat que la gestió del Govern en matèria de seguretat es basa en les premisses de proximitat, coordinació i posar mitjans a disposició dels cossos de seguretat, destacant els 17 agents que s’han incorporat a la comarca en els darrers dos anys.

La visita del Conseller d’Interior ha culminat al Parc de Bombers de Vilafranca, on també ha pogut compartir impressions amb responsables i integrants del cos a nivell local, en una època de l’any en què la problemàtica dels incendis forestals passa a un primer pla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: