Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa de cultura emprenedora a les escoles acaba amb el tradicional mercat a la Rambla

L’onzena edició del programa municipal de cultura emprenedora a les escoles ha arribat al punt i final després de mesos de treball

El darrer acte del programa ha estat el mercat que s’instal.la cada any a la Rambla de Sant Francesc i en el que els alumnes de les diferents escoles participants, posen a la venda els productes que han elaborat en aquests mesos gràcies a la creació i gestió d’una cooperativa.

Enguany fins a 283 nens i nenes de 6 centres escolars de Vilafranca han pres part en la iniciativa que en els onze anys d’existència s’ha consolidat com una aposta educativa de primer nivell. A més, una part de la recaptació obtinguda per la venda dels productes al mercat de la Rambla de Sant Francesc es destina a fins solidaris

El programa està destinat a alumnes de cinquè de primària que durant tot el curs treballen en la constitució de les cooperatives a la recerca d’informació i reben, a més, sessions didàctiques impartides per formadors especialitzats. El servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament coordina els aspectes organitzatius i fa d’enllaç amb altres administracions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: