Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xus Fernández, Marc Palau, Pol Ferrer i Arnau Güell, nous fitxatges del Patí Vilafranca

El club també ha confirmat les renovacions de Gabri Villares, Arnau Ribas, Joan Vázquez, Roger Martí i Manu Necchi, i la sortida de Tomás Villares i Luka Hernández.

El Patí Vilafranca ultima els darrers moviments al mercat de cara a completar la plantilla de la temporada vinent, en el retorn a l’OKLliga. En els darrers dies, l’entitat ha confirmat l’arribada de quatre nous jugadors.

Aquest divendres al migdia, el club feia oficial la incorporació del porter Xus Fernández, que feia unes setmanes tancava el seu periple al Noia, i torna a Vilafranca, on va jugar entre els anys 2011 i 2013.

També s’ha produit un altre retorn. El de Marc Palau. El reusenc, de 27 anys, prové de l’Igualada, en el que ha jugat les darreres tres temporades i torna al conjunt vilafranquí en el que ja va militar la campanya 2016/17.

També s’ha anunciat l’arribada del porter Pol Ferrer, procedent del Vilanova, i d’Arnau Güell, que arriba de l’Espanyol sent el màxim golejador de l’equip en el global de les seves 2 campanyes a OK Plata, amb 25 gols.

D’altra banda, el club també ha confirmat un bon grapat de renovacions. A les ja conegudes de Gabri Villares, Arnau Ribas i Joan Vázquez, se sumen les de Roger Martí i Manu Necchi.

En l’apartat de sortides, el Patí ja ha fet oficial que no continuaràn a l’equip Luka Hernández i Tomàs Villares, que posa rumb al Sant Cugat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: