Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia força el cinquè contra el Liceo i lluitarà avui per un lloc a la final

Aquest cap de setmana el Noia ha guanyat el tercer i quart partit de la sèrie, i avui el cinquè dictarà sentència. Serà a partir de les 20:30h a Riazor

El Noia Freixenet lluitarà aquest dimarts a partir de les 20:30h per un lloc a la final del playoff de l’OKLliga, en el cinquè i definitiu partit de la sèrie de semifinals contra el Deportivo Liceo.

Després de dos partits a La Corunya, la sèrie arribava a Sant Sadurní amb un 2-0 en contra dels de Pere Varias, que aquest cap de setmana aconseguien equilibrar la balança. El primer cop, divendres, amb una sorprenent golejada per 6-0. Després de marxar amb l’1-0 al descans, els de Sant Sadurní van completar una segona part perfecta, amb 5 gols en 25 minuts.

En el duel de diumenge, el Noia va lluitar fins el final per superar novament el Liceo i allargar la sèrie al cinquè. Un equip que va anar per darrere tot el partit, passant de l’1-3 en contra a inicis del segon temps, al 4-4, a 3 minuts pel final.

I amb 17 segons per davant, Eloi Mitjans va posar el 5-4 definitiu, que Blai Roca va confirmar poc després amb una aturada providencial.

S’espera festa grossa a Riazor, amb entrada lliure al pavelló. Liceo i Noia lluitaran en 50 minuts per un lloc a la final. També es disputarà avui el cinquè partit de la sèrie entre Barça i Reus, a partir d’1/4 de 9.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: