Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca confirma Juan Pablo Amantini com a director esportiu

Amantini, jugador del Vilafranca la temporada 2019/20, serà una peça clau en l’organigrama, amb l’objectiu de professionalitzar l’entitat.

Juan Pablo Amantini s’ha convertit en la primera incorporació del FC Vilafranca per la propera temporada. Una incorporació a nivell de despatxos, ja que l’argentí serà el director esportiu de l’entitat. Un càrrec de nova creació, i amb el qual el club vol donar una passa més cap a la professionalització.

Amantini penja les botes després de la seva darrera etapa en actiu al San Cristóbal, aconseguint disputar el playoff d’ascens a Segona RFEF, i ara serà un dels encarregats de confeccionar la plantilla de cara al nou curs, en què el Vilafranca intentarà tornar a ser un dels candidats a l’ascens.

El club comunicava la incorporació aquest dimecres al migdia a través de les xarxes socials i explicava que en els propers dies es faran públics els primers moviments de mercat, amb els fitxatges i renovacions en els quals porta dies treballant el nou director esportiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: