Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal contracta 23 persones en atur en el marc del programa ‘Treball i formació’

Treballaran durant 12 mesos a jornada completa realitzant diferents treballs relacionats amb l’interès general i social que repercutiran en els municipis de la comarca que col·laboren en el programa.

Les persones contractades reuneixen els requisits de cadascuna de les tres línies de la convocatòria: 9 de la línia per a persones majors de 52 anys en situació d’atur, 9 de la línia per a persones en situació d’atur no perceptores de la prestació per desocupació i 5 de la línia per a persones en situació d’atur destinatàries de la renda garantida de ciutadania.

Faran treballs a la brigada municipal dels ajuntaments d’Avinyonet, les Cabanyes, Gelida, la Granada, Mediona, Olesa, el Pla, Pontons, Puigdàlber, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Sadurní, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelavit i Torrelles. I tasques de suport a la gestió administrativa als ajuntaments de Castellví de la Marca, Font-rubí, Olèrdola i Sant Quintí i al Servei d’Habitatge del Consell Comarcal.

A més d’adquirir experiència laboral en un entorn de treball real, les persones contractades tindran un acompanyament integral i transversal que vetllarà per la seva inclusió social.

Les accions d’aquest programa tenen el propòsit de facilitar competències professionals i bàsiques a les persones en situació d’atur i més allunyades del mercat laboral, o bé amb més dificultats per accedir-hi, per millorar la seva ocupabilitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: