Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club Patí Sant Ramon és nou equip de la Primera Catalana

L’equip de Litus Martínez s’imposava al Centelles en la tornada del playoff d’ascens per 3-5 (global 4-6), un resultat que servia a l’equip col·legial per ascendir a Primera Catalana 19 anys després.

El passat dissabte el Club Patí Sant Ramon també estava de celebració, amb l’ascens a la Primera Catalana d’hoquei patins, després de superar l’equip del Centelles a l’eliminatòria del playoff.

Després de sumar un empat a 1 al partit d’anada de la sèrie, l’equip encarava el partit de tornada, 7 dies més tard, amb l’objectiu de desequilibrar la balança i assolir l’objectiu de l’ascens.

El Sant Ramon s’imposava per 3-5 a la tornada, un resultat que va servir als vilafranquins per emportar-se l’eliminatòria i el premi de l’ascens a Primera Catalana 19 anys després.

Un Club Patí Sant Ramon que, alhora, també està d’enhorabona, ja que el seu president Pere Catasús rebrà un reconeixement a la seva tasca a la propera Festa de l’Esport, que se celebrarà el proper 13 de juliol, a les 19h, al Teatre Casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: