Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

RV i Penedès TV ofereixen una programació carregada de directes aquest cap de setmana

La primera retransmissió en directe serà la Gala del 56è Concurs Tastavins DO Penedès, que es podrà veure aquest divendres Penedès TV a partir de les vuit del vespre.

El programa es podrà veure en reemissió dissabte a les 11h.
D’altra banda aquest dissabte s’oferirà a Penedès TV un programa Especial Fires de maig a dos quarts de tres de la tarda, amb reemissions a les set de la tarda i a les onze de la nit. I a Ràdio Vilafranca s’emetrà també un programa Especial Fires de maig aquest dissabte a les sis de la tarda.
El cap de setmana també tindrà programació en directe d’esports i de castells. Aquest dissabte es juga l’anada del playoff d’ascens a l’OK Lliga entre el Mataró i el Patí Vilafranca. Un partit que es podrà seguir en directe per Penedès TV i Ràdio Vilafranca, a partir de les vuit del vespre.
I d’altra banda la Diada de Fires, amb la participació dels Castellers de Vilafranca i dels Xicots de Vilafranca es podrà seguir en directe per Penedès TV i Ràdio Vilafranca a partir de dos quarts d’una del migdia.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: