Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Aragonès acompanya Pere Sàbat en la seva presentació com a candidat republicà a Vilafranca

L’acte, amb unes 300 persones, s’ha dut a terme al Casal de Vilafranca sota el lema ‘Escrivim la Vilafranca del Futur’.

L’acte ha començat amb una breu conversa entre la presentadora, Mònica Hernández, i cinc persones vinculades al candidat.

Ja en el seu discurs Sàbat ha explicat com va conèixer a Aragonès el 2006 en un consell nacional de les JERC i com en aquell moment ja parlaven del Penedès que s’hauria de construir. Aragonès ha apuntat que Sàbat és el millor candidat d’ERC a Vilafranca perquè és una persona que sempre pensa amb la ciutat.

Sàbat ha defensat que Vilafranca necessita de forma urgentment un canvi de govern perquè l’actual ja està en temps de descompte i com, entre d’altres qüestions, cal millorar la participació ciutadana en les decisions polítiques, fer costat a les persones en temes bàsics com la salut mental després de la pandèmia i lluitar contra les diferències socials i els problemes de la ciutadania per arribar a final de mes.

Sàbat, a més, s’ha compromès a, si és alcalde, empadronar a totes les persones que visquin a Vilafranca. Per l’alcaldable ERC té l’equip idoni per tirar endavant totes aquestes reformes

Finalment Pere Sàbat també ha esmentat algunes de les propostes concretes que tirarà endavant si guanya les eleccions de l’any que ve com ara guanyar espai per als vianants, generar oportunitats de feina, apostar per la democràcia participativa i la transparència en les decisions polítiques, recuperar la capitalitat de Vilafranca i fer que tothom hi visqui bé.

Activistes de l’esquerra independentista interrompen l’acte de Pere Aragonès a Vilafranca

L’acte de Pere Sàbat s’ha dut a terme al Casal davant unes fortes mesures de seguretat que no han pogut impedir que un grup de persones de diferents entitats de l’esquerra independentista entressin i, un cop Aragonès ha pres la paraula, l’han interromput amb crits de botifler i han desplegat una pancarta contra els desnonaments.

A l’exterior del casal un fort dipositiu policial amb agents antidisturbis dels Mossos d’Esquadra han evitat que un grup de joves d’Arran que duien una pancarta de suport a l’absolució judicial de l’activista Adrián Sas s’acostessin a pocs metres de l’equipament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: