Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de RM ja està instal·lat al Servei de Diagnòstic per la Imatge de l’HCAP

Durant dos mesos, s’han realitzat obres d’adequació de l’espai per poder acollir aquest nou equipament.

El seu funcionament es preveu cap a principis del proper mes de juny. Amb una inversió de més d’1 milió d’euros, el Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf té l’objectiu d’apropar els serveis als pacients del territori i mantenir una evolució constant en la innovació tecnològica. L’adquisició d’aquesta nova Ressonància Magnètica permetrà la realització d’aquestes exploracions als pacients de l’Alt Penedès, tant hospitalitzats com ambulatoris, evitant el desplaçament a l’Hospital Residència Sant Camil. Aquest equip també augmenta el confort del pacient a l’hora de realitzar-se l’estudi, ja que disposa d’un tub ampli amb l’objectiu de disminuir la claustrofòbia i la necessitat de sedació anestèsica. Incorpora, a més, els últims avenços tecnològics, els quals suposen una millora global en la qualitat i el temps de realització dels estudis i és respectuós amb el medi ambient, perquè és l’equip que utilitza menor quantitat d’heli del mercat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: