Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alumnat de teatre tanca el curs amb La Mostra de Teatre Infantil al Teatre Cal Bolet

Els espectacles s’han distribuït en dues sessions el darrer cap de setmana.

En total, 6 escoles de Vilafranca i de la comarca, concretament, Sant Ramon de Penyafort, Camp Joliu, Cristòfor Mestre, Estalella i Graells, Dolors Piera i Vedruna-Sant Elies, han sigut les que han protagonitzat 8 obres de teatre representades per nens i nenes de Primària i ESO.

Anna Bonfill, professora de Teatre, explica l’emoció que tenen els nens de poder representar aquestes obres al teatre Cal Bolet.

El passat dissabte 21 de maig va començar una nova edició de la Mostra de Teatre Infantil a Cal Bolet.

Es van representar les obres ‘Atrapades al museu d’amosis’, ‘La nova fada’, ‘Joc brut’, ‘Un restaurant peculiar’, ‘Cluedo, el joc de la sospita’, i ‘Stranger things’, a càrrec de les escoles Sant Ramon de Penyafort, Camp Joliu, Cristòfor Mestre i Estalella i Graells respectivament. Diumenge va ser el torn de l’escola Dolors Piera amb l’obra ‘Mafiosos, cafès i un diamant’ i de Vedruna-Sant Elies amb ‘A cops de vareta’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: