Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nau potencia els bucs d’assaig com a eina per donar sortida a grups joves de la vila

Ara per ara és un dels equipaments més utilitzats en el darrer any, tot i la pandèmia, i una eina de promoció de joves grups que poden assajar i mostrar la seva feina

Tot i que des de l’estiu passat que aquests bucs d’assaig ja estaven totalment equipats, ha estat aquesta setmana en que se n’ha fet una presentació púbica, amb el regidor de joventut Miquel Medialdea destacant que es tracta d’una de les ofertes que han tingut més demanda a l’Espai Jove La Nau en el darrer any.

Medialdea posava també l’accent en el fet que aquest espai dels bucs d’assaig serveix per ajudar a donar visibilitat a grups joves de Vilafranca, que ens molts casos poden acabar mostrant el seu treball dins de la programació que s’organitza des de La Nau.

Des del mes de juny, quan es van equipar totalment aquests espais, la demanda d’ús a crescut i pràcticament tenen més de dues reserves diàries per tal de poder utilitzar-los. Durant el 2021 hi va haver uns 1.100 usos.

Són tres espais de mides diferents, insonoritzats i climatitzats, que es poden llogar amb diferent equipament. En aquests moments ja hi ha 8 grups que de manera fixa, cada setmana, utilitzen aquest espai.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: