Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Mancomunitat organitza un curs per cuidar gats lactants

La Mancomunitat organitza un curs per cuidar gats lactants

La intenció és oferir les eines bàsiques per poder acollir temporalment a casa gatets lactants fins que mengin sols i tinguin una certa autonomia.

Serà el proper dijous 12 de maig, al matí, una sessió formativa per al voluntariat que cuida els gatets lactants que arriben al CAAD Penedès. El curs pretén oferir a les persones participants, que tinguin experiència prèvia o no com a acollidores, els coneixements necessaris per tal de garantir una bona atenció i cura d’aquests animals que es troben en una fase molt fràgil i delicada del seu creixement, i augmentar així les seves probabilitats de supervivència.

El curs es desenvoluparà de 10 del matí a 1 del migdia a la sala de formació de les instal·lacions del CAAD Penedès ubicades als afores de Vilafranca. La formació anirà a càrrec de l’Ana Martínez, directora tècnica veterinària del CAAD Penedès i les persones inscrites rebran un diploma acreditatiu d’assistència.

Recordar que el centre d’acollida disposa d’un programa de cases d’acollida de gatets lactants per tal de donar-los una millor atenció i cura, en que les persones voluntàries cuiden i acullen temporalment al seu domicili gatets lactants orfes, cadells de menys de dos mesos sense mare, fins que mengin tot sols i desenvolupin una certa autonomia.

Tant per a inscriure’s al curs com al programa de cases d’acollida, només cal emplenar el formulari que trobaran al web de la Mancomunitat Penedès-Garraf, www.mancomunitat.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: