Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Juanjo Isern presenta al Penedès un projecte de Federació centrat en l’estabilitat dels clubs

L’expresident de l’Europa és un dels candidats a la presidència de la Federació Catalana de Futbol, de cara a les eleccions d’aquest proper diumenge

La darrera setmana ha estat protagonitzada per l’sprint final en la cursa electoral per presidir la Federació Catalana de Futbol. A banda de la visita del candidat Alex Talavera i la seva plataforma ‘Els Clubs Primer’, també va visitar terres penedesenques el candidat Juanjo Isern.

Isern va dur a terme l’acte de presentació de la seva candidatura a la sala d’actes de l’Escorxador de Vilafranca, acompanyat entre d’altres de l’ex-jugador Antonio Pinilla. Hores abans de l’acte, Isern visitava els estudis de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió per explicar les línies mestres del seu projecte: un dels punts bàsics, acabar amb les grans quotes que ara mateix paguen els clubs.

Una de les mesures que l’expresident de l’Europa promet implementar des del primer dia, en cas de ser escollit, és la supressió dels sous de la cúpula directiva. Cap dels directius, començant pel president rebria cap mena de retribució per la seva tasca a la Federació. L’objectiu, reduir costos. Dels més de 50 presidents de l’ens, només els dos últims han tingut sou.

Al llarg d’aquestes setmanes de visites pel territori, Isern destaca el nombre de clubs que han desparegut arran de la greu situació econòmica que pateix el futbol català.

La candidatura, sota el nom ‘Un canvi amb experiència’, també reivindica que la FCF no faci distincions de drets entre clubs, categories i modalitats de futbol. Un dels objectius és potenciar i institucionalitzar el futbol sala, de la mà de noms propis com Txus Lahoz, Andreu Plaza o Nacho Romero.

D’altra banda, un dels punts bàsics és renovar el pla de competició introduint la figura del playoff per decidir ascensos i descensos en les categories d’àmbit català.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: