Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ivan Moreno continuarà una temporada més com a entrenador del FC Vilafranca

Moreno seguirà sent l’entrenador de l’equip una temporada més, arribant a les 9, i de forma consecutiva. Un acord que només està pendent de l’anunci oficial per part del club

Segons avançava Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca, i posteriorment ha confirmat el propi club a les xarxes socials, l’entrenador tarragoní Ivan Moreno seguirà dirigint el FC Vilafranca la propera temporada, complint, així, la novena consecutiva al capdavant de l’equip.

D’aquesta manera, l’equip s’assegurarà seguir comptant un any més amb un dels entrenadors més longeus del futbol i de la Tercera Divisió, que ja ha dirigit més de 300 partits al degà penedesenc. Un Moreno molt satisfet feia les primeres declaracions a aquesta casa, poques hores després de produir-se la notícia.

Paral·lelament a la continuitat de l’entrenador, en els propers mesos, el club també té previst reforçar l’apartat esportiu de l’equip, incorporant la figura del director tècnic i seguir treballant en possibles reforços. Ara per ara, però, ja s’ha sortit de dubtes amb la continuïtat de l’entrenador, amb el millor desenllaç possible pels vilafranquins.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: