Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit de participació al primer Interballs a Vilafranca

Jornada lúdico-esportiva sota l’objectiu de cohesionar els participants de la Festa Major

Dissabte 24 de maig faltaven 100 dies per la més típica, i coincidint amb la data, el ball de Pastorets de Vilafranca organitzava una jornada lúdico-esportiva destinada als balls del seguici festiu de la Festa Major, sota l’objectiu de cohesionar als participants de la més típica.

Es tracta d’un torneig entre balladors amb competicions de voleivol, mataconills i futbol sala. Al llarg del matí es van organitzar els partits i les finals dels tres esports, dels quals en van ser guanyadors el ball de bastoners i diables.

Sota l’objectiu de dinamitzar la relació entre els balls del seguici i mantenir l’esperit festiu durant els mesos de menys activitat per als Balls, la presidenta dels Pastorets de Vilafranca, Lídia Martin, mostrava d’on va sorgir la iniciativa.

Al torneig esportiu hi van participar gairebé dos-cents balladors. Els guanyadors es van premiar amb un trofeu i es va organitzar també un dinar popular i festa amb pds de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: