Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els clubs participants analitzen els encreuaments d’una Copa Ràdio Vilafranca molt oberta

Aquest dimarts a la tarda es confirmaven definitivament els horaris de la Copa Ràdio Vilafranca 2022. El primer partit, Molanta-Can Cartró, dissabte, a les 16:30h

La seu de la delegació de la Federació Catalana de Futbol al Penedès-Garraf, de Vilafranca, ha estat l’escenari del sorteig de la Copa Ràdio Vilafranca 2022. Ja han quedat fixats els enfrontaments de la fase prèvia que tindrà el seu tret de sortida aquest mateix dissabte, al camp de l’Espirall.

En aquesta primera fase, que només disputen els vuit equips de la Quarta Catalana, la sort ha deparat els següents enfrontaments: obrirà l’edició d’enguany el duel entre Molanta i Can Cartró, aquest dissabte a les 16:30h. El segon partit d’aquesta primera jornada enfrontarà el Sant Sadurní i l’Hortonenc, diumenge a les 19h.

7 dies més tard, el dissabte, 4 de juny, torn pels segons partits d’aquesta fase prèvia. A les 17h, Quintinenc – Gelida. I l’últim dels duels del cap de setmana serà el Sant Pau – Martinenca, a les 19h.

Uns partits que cobriran les càmeres de Penedès TV i que s’oferiran a través de les nostres pantalles durant les properes setmanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: