Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca es complica a Alpicat i haurà de certificar el playoff en la última jornada

Després de caure per 6-1 a la pista de l’Alpicat, el Patí serà equip de playoff si guanya contra el Taradell i el Sant Cugat tampoc falla contra el SHUM en la última jornada

El Patí Vilafranca s’ha complicar les opcions de playoff d’ascens a l’OKLliga en caure de manera contundent per 6-1 a la pista de l’Alpicat. Dura derrota que es va confirmar en un segon temps per l’oblit, tot i arribar al descans amb un empat a 1, que hagués estat un mal menor.

El partit al Pavelló Antoni Roure començava ben de cara pels lleidatans, que s’avançaven als 8 minuts de joc amb gol de Raúl Fernández.

Una alegria que duraria poc, concretament 23 segons, que es el que va trigar Xavi Aragonès en posar de nou l’empat a l’electrònic. 29 gols ja pel sadurninenc en aquesta lliga. I aquesta probablement seria la única bona notícia del partit pels penedesencs, que van conservar l’igualada fins l’inici del segon temps.

Un segona temps que ja va començar girat pel Patí, sobretot en el capítol de faltes. Amb 21 minuts per davant, 8 pels de Toni Porta, i només 2 pel conjunt dirigit dissabte per Juanjo Ariza. I al 4 de la segona Miquel Serret feia el segon de l’Alpicat. 2-1, que va ampliar-se al 3-1, només 3 minuts després, amb gol de Mats Zilken.

Al minut 10, l’Alpicat va disposar d’una directa amb motiu de la desena falta visitant; l’alemany, Mats Zilken, no va fallar per fer el quart amb el seu doblet particular.

Un minut després, Raul Fernández feia el 5-1 i Deri Mataix seria l’encarregat de tancar la golejada a 12 minuts per la conclusió amb el 6-1 definitiu.

Un partit per l’oblit pels de Toni Porta, que en cap moment van trobar l’escletxa a la defensa ni la manera de posar l’ai al cor del conjunt de l’Alpicat.

Aquesta derrota, combinada amb l’empat a 2 entre Taradell i Sant Cugat i la victòria del Shum davant el Barça B, deixa el Patí en quarta posició a un punt del playoff, un per sobre de l’Alpicat, encara amb opcions de ser segons.

Per jugar playoff, al Patí només li valdrà guanyar al Taradell i que el Sant Cugat guanyi el Shum. D’aquesta manera, els vilafranquins serien segons superant a Taradell i SHUM, segon i tercer amb 44 punts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: