Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca enceta el playoff d’ascens a la a l’OKLliga a la pista del Mataró

El Mataró – Patí Vilafranca es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV, aquest dissabte, a partir de les 20h

Un any després el Patí Vilafranca es troba davant l’oportunitat de lluitar per l’ascens a l’OKLliga, un ascens que es resisteix en els últims anys, sobretot en les dues darreres temporades, en què l’equip es va quedar a les portes de tornar a l’èlit. Especialment dur va ser el playoff de l’any passat contra el Palafrugell.

Aquest dissabte, a partir de les 20h, l’esforç de tota una temporada es tradueix en una nova oportunitat de lluitar per pujar pel Patí. Serà el primer de dos partits, contra el Mataró, que decidiran quin dels dos equips s’emporta el premi, al llarg de 100 minuts.

El Patí aconseguia la classificació pel playoff després de guanyar en la darrera jornada de lliga contra el Taradell, aprofitant la derrota del SHUM contra el Sant Cugat.

També aconseguia el bitllet playoff en l’última jornada el Mataró. Sorprenentment, el Vendrell ensopegava a la pista del Jolaseta, quan depenia d’ell mateix per pujar amb una victòria. Els del Maresme no van fallar contra el Lloret i van finalitzar la lliga segons. Un equip al qual li sobren els adjectius.

De cara al primer partit de la sèrie l’objectiu és clar: anar a per la victòria en l’anada a Mataró i no especular pensant en la tornada, d’aqui dues setmanes a la Poliesportiva.

Un ascens que seria un gran premi pel club. Aquest dissabte, a partir de les 8 del vespre, en directe per Penedès TV i Ràdio Vilafranca, Mataró – Patí Vilafranca. El Patí, a començar amb bon peu i aconseguir un bon resultat de cara a la tornada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: